3 ting der afgørende, når du vælger paryk

Kategori: Personal

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Der kan være mange årsager til, at man som kvinde eller mand har brug for at bære paryk. Mange vælger parykken til, fordi den giver en stor tryghed og giver en del af den selvtillid tilbage, som et hårtab ofte medfører. Uanset om det er sygdom, livsstil eller andet der er årsagen til hårtab – og om det er et totalt eller delvist hårtab – så er der særligt 3 ting, der er afgørende for, at du og din paryk er et godt match.

Pasform = komfort

Hvis du skal blive glad for at bære paryk, så kræver det først og fremmest, at den sidder perfekt på dit hoved. Hvor en blød hue kan justeres lidt til, når den sidder på hovedet, så skal parykken sidde godt fra start. Skal du leve med hårtab permanent eller gennem en lang periode, så bliver pasformen kun endnu vigtigere. Parykken skal med andre ord sidde komfortabelt, så du føler dig godt tilpas. Fordelen ved at henvende dig til en professionel leverandør af parykker er, at du kan få vejledning og få taget mål, hvis du ønsker en paryk fremstillet personligt til dig. Hos Parykhuset bliver du taget imod i trygge, professionelle rammer – her finder du flotte parykker til hårtab hos kvinder.

Fiber eller ægte hår?

Der er både fordele og ulemper ved begge typer af parykker. En fiberparyk er lavet af kunstigt hår – det gør den mere slidstærk, mere let og så kræver den knap så meget arbejde og pleje. En fiberparyk tåler ikke varme. En paryk af ægte hår er derimod mere tung og vil typisk også være mere varm. Den kan derimod styles med varmeapparater og vil føles mere som rigtigt hår i hænderne. Her kan det også være en fordel at konsultere en professionel, der ved, hvilke muligheder der er og som kan rådgive dig.

Kort, langt og krøllet

Mange vælger paryk efter den frisure og farve, de har i deres eget hår. Det giver både tryghed og kan virke mindre drastisk, som at skifte fra kort til langt eller fra mørkt til lyst. Men samtidig er parykken også en god mulighed for at prøve noget nyt, hvis du har mod på det. Fordele er, at hvis du alligevel ikke synes krøllerne klæder dig, så kan du bare vælge en anden paryk.

 

Relateret artikler

Hvilke nederdele findes der?

Hvilke nederdele findes der?

En nederdel er en fantastisk beklædningsgenstand for piger og kvinder. I og med at nederdele findes i så mange forskellige design, stilarter og farver, er der en nederdel for enhver smag samt kropstype. Har du flotte...

læs mere
Er du en ambitiøs leder?

Er du en ambitiøs leder?

Hvis du er en ambitiøs leder, ønsker du sikkert de helt rigtige redskaber til at være en god leder for dem, der er under din ledelse. Ledelse i teorien er en ting, mens ledelse i praksis er en helt anden snak. Mange...

læs mere