Behandling af smerter i muskelvævet

Kategori: Fitness

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Med triggerpunkt-terapi kan smerter i muskelvævet både lindres og behandles på en effektiv måde. Det kan være smerter der er opstået efter en længerevarende belastning, men kan også være smerter, der er opstået efter en ulykke.

Et triggerpunkt er en spændingstilstand i dine muskler, der føles som en lille øm knude. Lider du af smerter der er forårsaget af et triggerpunkt i kroppen, vil den egentlige smerte oftest sætte sig andre steder i kroppen, hvilket betyder at smerten og det egentlige triggerpunkt er forbundet med hinanden.

Et såkaldt triggerpunkt kan derfor sagtens være skyld i følgende smertetilstande:

  • Frossen skulder
  • Gigtsmerter
  • Tennisalbue
  • Nakkesmerter
  • Hofte- og lændesmerter
  • Rygsmerter
  • Iskiassmerter
  • Forstuvninger
  • Migræne

 

Lider du af den ene eller anden grund af smerter i kroppen, der er forårsaget af et såkaldt triggerpunkt, er der god grund til at søge professionel hjælp. Bor du i eller i nærheden af Århus kan du, ved hjælp af triggerpunkt-terapi, få den helt rigtige behandling hos Kiropraktor.dk.

Klinikken drives af kiropraktor Christine Pontoppidan, som er uddannet kiropraktor. Christine har mere end 29 års erfaring, når det handler om behandling af kiropraktiske problematikker, heriblandt triggerpunkt terapi, svimmelhed, diskusprolaps, skulderskader og hovedpine.

Der er derfor mange gode fordele ved at besøge Christine Pontoppidans klinik, som du finder midt i Århus. I klinikken er det altid kunden der er sat i centrum, så der i fællesskab kan tilrettelægges det rette behandlingsforløb, så den enkelte patient kan blive fri af de mange smerter, der er i forbindelse med et triggerpunkt i kroppen.

Relateret artikler

Kom nemt igennem ulvetimen

Kom nemt igennem ulvetimen

Ulvetimen. Mange forældre frygter det, og få ved, hvordan man tøjler den. Men den rammer, og den rammer hver dag. Det er en hektisk tid, man kommer våd hjem fra arbejdet, børnene er sultne, og der går flere timer, før...

læs mere
Derfor er golf en god ide

Derfor er golf en god ide

Mange forbinder golf med ren og skær hygge, og slet ikke en sportsgren. Men faktisk er golf en sportsgren, som både kan give dig ømme stænger og arme i mange dage efter en god tur på golfbanen. Golf er med andre ord en...

læs mere