Din passion for gin – en del af indretningen

Kategori: Interiør

Sponsoreret.

Skrevet af: Anders Søby

Gin & Tonic, Gin & Lemon, Gin Hass – kært barn har mange navne. Gin smager godt i mange forskellige afskygninger, og drinksene kan laves til et kunstværk i sig selv med de rette glas og garniture.

Har du en passion for gin, og elsker du at eksperimentere med det i baren, kan du overveje, om du skal kombinere din passion for gin med indretningen af din bolig. For gin er nemlig ikke kun lækkert i smagen – mange af flaskerne har et unikt og æstetisk design, som sagtens kan udnyttes i boligen.

Mange har nok et placeret et vinkøleskab eller en vinhylde i hjemmet, hvor de forskellige vinflasker ligger, og giver et helt særligt udtryk til rummet. Udover det er der en tendens til at gemme sine flasker med alkohol væk bag en skabslåge – og det er altså lidt ærgerligt.

Vær kreativ med ginflasker

Gin sælger ikke kun på smagen – har du designet en pæn flaske med et iøjefaldende design, vil mange være tilbøjelige til at vælge denne. Derfor eksperimenterer flere og flere med udseendet på flaskerne, og hvorfor ikke udnytte det i boligindretningen, når du nu kan? Herunder finder du tre eksempler på, hvordan du kan indrette med dine ginflasker.

Bar-bord med ginflasker

Du kan finde bar-borde i et utal af forskellige, unikke designs – og der er bare noget helt særligt over at have sin samling af gin præsenteret på et flot bar-bord, som passer ind i din bolig.

Hylder med gin

Hæng rustikke hylder op ved siden af eller over hinanden, så du kan udforme din egen lille udstilling af dine yndlingsgin. Det er anderledes og pænt!

Vitrineskab

De fleste placerer glas i vitrineskabet, men hvorfor ikke bryde stilen og gemme en hylde til dine pæneste ginflasker? Det vil med garanti skabe et fedt udtryk.

Vi håber du blev inspireret, og er klar til at skabe en unik indretning ved hjælp af din yndlingsgin!

Relateret artikler

Hvor skal man spise i Viborg?

Hvor skal man spise i Viborg?

Hvis du mangler et spisested i Viborg, så skal du besøge Nytorv 11, der er en familieejet restaurant, der er kendt for at have byens bedste tapasbrunch. Der er ikke noget så hyggeligt som at tage på restaurant. En...

læs mere
Smarte lange støvler

Smarte lange støvler

Står du og mangler et par flotte langskaftede støvler, når graderne langsomt falder, og efteråret begynder at lure lige rundt om hjørnet? Der findes et væld af langskaftede støvler rundt omkring i butikkerne, så det...

læs mere
Har du problemer med at vælge jakke?

Har du problemer med at vælge jakke?

Der findes mange forskellige jakker til mænd, så det kan være svært at vælge én, når det er tid til at investere i en ny. Her kan du læse mere om den meget populære puffer-jakke, som mange ynder at gå i. Så kan du se,...

læs mere