Drømmer du om et havebord? Her er det perfekte bord

Kategori: Interiør | Shopping

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Leder du efter det helt rigtige bord til din terrasse, altan eller lille have? Herunder finder du en guide til at finde det helt rigtige bord til dig.

Det første, du skal tænke på, når du vælger et havebord, det er, hvor meget plads du har at gøre med der, hvor bordet skal stå. Er havebordet til en stor eller lille terrasse, er det til en lillebitte altan, er den til et drivhus eller en udestue? Og hvad skal bordet i øvrigt bruges til? Skal der blot kunne stå et glas rosé eller skal der gerne kunne stå en hel grillmenu på bordet?

Hvis du gerne vil have et havebord til et lille sted, hvor der kan stå få ting på bordet, men hvor det ikke er meningen, bordet skal fylde så meget, så er her et perfekt bord til dig, der går op i æstetikken. Vidaxl har de smukkeste haveborde, og de har blandt andet et udvalg af sorte, runde bistroborde med en diameter på 60 cm og med smukke mosaikfliser i forskellige farver. Du kan blandt andet få et bistrobord med hvide og blå fliser, et med sorte og hvide fliser eller et terracotta-farvet flisebord. Et sådant bord vil gøre sig utrolig flot i et drivhus, på en altan eller på et lille solspot i haven, hvor man skal drikke sin morgenkaffe. Det er et bord, der giver en romantisk og fin stemning til et lille uderum.

Vidaxl har et stort udvalg af haveborde og hvis du går efter et rundt havebord fra vidaxl.dk, så kig forbi hjemmesiden og læs mere.

Relateret artikler

Smarte lange støvler

Smarte lange støvler

Står du og mangler et par flotte langskaftede støvler, når graderne langsomt falder, og efteråret begynder at lure lige rundt om hjørnet? Der findes et væld af langskaftede støvler rundt omkring i butikkerne, så det...

læs mere
Har du problemer med at vælge jakke?

Har du problemer med at vælge jakke?

Der findes mange forskellige jakker til mænd, så det kan være svært at vælge én, når det er tid til at investere i en ny. Her kan du læse mere om den meget populære puffer-jakke, som mange ynder at gå i. Så kan du se,...

læs mere