Find dit outfit på ingen tid med en minimalistisk garderobe

Kategori: Mode

Sponsoreret.

Skrevet af: Bente Enevoldsen

Hvis du ofte kæmper med at finde et outfit, kan det være fordi, at du har alt for meget tøj i din garderobe, du aldrig bruger. Her kan det være en fordel at få en minimalistisk garderobe med dele, du kan bruge på et hav af forskellige måder til mange outfits. Men hvordan skaber du bedst mulig en minimalistisk garderobe, du bliver glad for?

  • Hvad ønsker du?

Først skal du tage dig tid til at opsummere, hvad du ønsker at formidle eller udtrykke om dig selv gennem din stil. Du bør ligeledes overveje, om der er nogle vigtige elementer i din livsstil og rutine, som påvirker din tøjstil.

  • Bliv inspireret

Dette trin indebærer indsamling af outfitinspiration. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du bliver nødt til at have i din garderobe. Du kan eventuelt tage et kig på mærket Dondup.

  • Kig i din garderobe

Dernæst skal du vurdere, hvad du allerede har i din garderobe i forhold til, hvad der mangler. Lav en liste over de ting, du allerede har og hvilke ting, du bør købe.

  • Bestem dit budget

Når du har lavet en liste, er det vigtigt, at du har et budget i tankerne, før du tager på en shoppingtur. Herved ender du ikke med at bruge alt for mange penge.

  • Undgå impulskøb

Med din liste i hånden og et budget er du klar til at shoppe. Men du skal huske altid at undgå impulskøb. Køb kun det, der står på din liste.

Relateret artikler

Hvilke nederdele findes der?

Hvilke nederdele findes der?

En nederdel er en fantastisk beklædningsgenstand for piger og kvinder. I og med at nederdele findes i så mange forskellige design, stilarter og farver, er der en nederdel for enhver smag samt kropstype. Har du flotte...

læs mere
Er du en ambitiøs leder?

Er du en ambitiøs leder?

Hvis du er en ambitiøs leder, ønsker du sikkert de helt rigtige redskaber til at være en god leder for dem, der er under din ledelse. Ledelse i teorien er en ting, mens ledelse i praksis er en helt anden snak. Mange...

læs mere