Find dit outfit på ingen tid med en minimalistisk garderobe

Kategori: Mode

Sponsoreret.

Skrevet af: Bente Enevoldsen

Hvis du ofte kæmper med at finde et outfit, kan det være fordi, at du har alt for meget tøj i din garderobe, du aldrig bruger. Her kan det være en fordel at få en minimalistisk garderobe med dele, du kan bruge på et hav af forskellige måder til mange outfits. Men hvordan skaber du bedst mulig en minimalistisk garderobe, du bliver glad for?

  • Hvad ønsker du?

Først skal du tage dig tid til at opsummere, hvad du ønsker at formidle eller udtrykke om dig selv gennem din stil. Du bør ligeledes overveje, om der er nogle vigtige elementer i din livsstil og rutine, som påvirker din tøjstil.

  • Bliv inspireret

Dette trin indebærer indsamling af outfitinspiration. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du bliver nødt til at have i din garderobe. Du kan eventuelt tage et kig på mærket Dondup.

  • Kig i din garderobe

Dernæst skal du vurdere, hvad du allerede har i din garderobe i forhold til, hvad der mangler. Lav en liste over de ting, du allerede har og hvilke ting, du bør købe.

  • Bestem dit budget

Når du har lavet en liste, er det vigtigt, at du har et budget i tankerne, før du tager på en shoppingtur. Herved ender du ikke med at bruge alt for mange penge.

  • Undgå impulskøb

Med din liste i hånden og et budget er du klar til at shoppe. Men du skal huske altid at undgå impulskøb. Køb kun det, der står på din liste.

Relateret artikler

Hvor skal man spise i Viborg?

Hvor skal man spise i Viborg?

Hvis du mangler et spisested i Viborg, så skal du besøge Nytorv 11, der er en familieejet restaurant, der er kendt for at have byens bedste tapasbrunch. Der er ikke noget så hyggeligt som at tage på restaurant. En...

læs mere
Smarte lange støvler

Smarte lange støvler

Står du og mangler et par flotte langskaftede støvler, når graderne langsomt falder, og efteråret begynder at lure lige rundt om hjørnet? Der findes et væld af langskaftede støvler rundt omkring i butikkerne, så det...

læs mere
Har du problemer med at vælge jakke?

Har du problemer med at vælge jakke?

Der findes mange forskellige jakker til mænd, så det kan være svært at vælge én, når det er tid til at investere i en ny. Her kan du læse mere om den meget populære puffer-jakke, som mange ynder at gå i. Så kan du se,...

læs mere