Har du problemer med at vælge jakke?

Kategori: Mode

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Der findes mange forskellige jakker til mænd, så det kan være svært at vælge én, når det er tid til at investere i en ny. Her kan du læse mere om den meget populære puffer-jakke, som mange ynder at gå i. Så kan du se, om den er noget for dig.

Hvad er en puffer-jakke?

En puffer-jakke har et bemærkelsesværdigt vatteret design med sektioner, der er pustet op mellem syningen. Disse sektioner er fyldt med enten en dunisolering eller en syntetisk isolering. En puffer-jakke af god kvalitet er fremstillet med øje for, at brugeren opnår et vist niveau af varme samtidig med, at den er åndbar.

Der er fordele og ulemper ved både en dunisolering og en syntetisk isolering. Når du ved, hvordan hvert materiale fungerer, kan det hjælpe dig med at tage en informeret beslutning, når du skal købe en puffer-jakke.

Dunfyld vs. syntetisk fyld

Dun er ofte det mest foretrukne fyld, når det kommer til varmt tøj. Det er et let materiale, hvorfor en jakke med dunfyld ikke vejer meget. Den er desuden nemmere at folde sammen, hvis den skal pakkes ned i en kuffert. Ulempen ved dun er, at de mister deres evne til at isolere, når de bliver meget våde af regn eller sne.

Syntetisk fyld er for det første billigere end dunfyld, da det typisk består af polyester, der er spundet til filamenter for at skabe luftlommer mellem fibrene. Det syntetiske fyld modstår regn og sne i en længere periode end dun. Ulempen ved syntetisk fyld er, at fibrene nedbrydes hurtigere end dun.

Relateret artikler

Hvor skal man spise i Viborg?

Hvor skal man spise i Viborg?

Hvis du mangler et spisested i Viborg, så skal du besøge Nytorv 11, der er en familieejet restaurant, der er kendt for at have byens bedste tapasbrunch. Der er ikke noget så hyggeligt som at tage på restaurant. En...

læs mere
Smarte lange støvler

Smarte lange støvler

Står du og mangler et par flotte langskaftede støvler, når graderne langsomt falder, og efteråret begynder at lure lige rundt om hjørnet? Der findes et væld af langskaftede støvler rundt omkring i butikkerne, så det...

læs mere