Kom nemt igennem ulvetimen

Kategori: Must have

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Ulvetimen. Mange forældre frygter det, og få ved, hvordan man tøjler den. Men den rammer, og den rammer hver dag. Det er en hektisk tid, man kommer våd hjem fra arbejdet, børnene er sultne, og der går flere timer, før aftensmaden står på bordet. Ungerne kan hurtigt blive sure, og derfor er mange forældres største ønske hurtigt at gribe en snack, der kan få styr på situation. Heldigvis er der flere bud på en sådan snack, og de kommer her:

 

En smoothie

En smoothie er en ideel snak til ulvetimen, den er nem at lave selv ud af de frosne frugter og bær, man end måtte have i fryseren, men der findes også at hav af drikkeklar muligheder på markedet. For eksempel har semper smoothie haft stor succes med den velsmagende, tyktflydende drikke, der kan laves i mange smage.

 

Frugt

Et stykke frugt gør også arbejdet godt. Det er nemt altid at have en frugtkurv stående klar – ja, den er tilmed dekorativ. Og børn siger sjældent nej, til en skål æblebåde. Glæd dine børn ved at variere frugten lidt fra uge til uge, så der ikke kun ligger bananer og æbler i skålen. Børn kan og blive trætte af den samme frugt.

 

Synes du, at frugt bliver for meget sukker, kan grøntsager skåret i sjove former og stænger også fungere.

 

Riskiks

Riskiks er en fremragende og sprød snack, som dit barn med garanti vil elske. På trods af den lette vægt mætter kiksen utroligt godt, og dit barn vil være mæt helt frem til aftensmaden. Hvis ikke en enkelt riskiks er nok, jamen så giv junior en ekstra.

 

Riskiks kan også fås med lækkert chokoladeovertræk. Så kan den lette snack også fint fungere som fredagsslik, hvis du da altså selv kan holde fingrene fra de velsmagende snacks.

Relateret artikler

Populære items i sommergarderoben

Populære items i sommergarderoben

Skal du i gang med at opdatere din sommergarderobe? Så er det en fordel, hvis du kender til alle de mest populære items, som du bør have i denne garderobe. Derved kommer du aldrig til at mangle noget, når det er sol og...

læs mere
Derfor er golf en god ide

Derfor er golf en god ide

Mange forbinder golf med ren og skær hygge, og slet ikke en sportsgren. Men faktisk er golf en sportsgren, som både kan give dig ømme stænger og arme i mange dage efter en god tur på golfbanen. Golf er med andre ord en...

læs mere