Mangler I praktiske opbevaringsløsninger til institutionen?

Kategori: Design | Interiør

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Smarte opbevaringsløsninger er alfa og omega, særligt når man har med børn at gøre. Kolon Total Inventar leverer praktiske løsninger til institutionsmøbler, der holder.

Dem, der har været i en institution, ved, hvor vigtigt det er, at der er nogle smarte opbevaringsløsninger og møbler, for at man undgår kaos. Vanter bliver blandet, jakker bliver væk, madpakkerne bliver byttet om eller noget helt fjerde. Børn er ikke gode til at holde styr på deres ting og kende forskel på, hvad der er dit og mit, og derfor har de brug for at have deres helt egen garderobe, hvor de ved, at de skal ligge deres overtøj og deres skoletaske. Ellers er der ingen, der har nogen anelse om, hvor de har fået det lagt, når de engang skal hentes.

Hvis du kender ovenstående situation, så ved du også, at gode institutionsmøbler er alfa og omega. Kolon Total Inventar er eksperter i at levere møbler til netop institutioner. Siden 1976 har de produceret inventar med en utrolig styrke og holdbarhed, hvilket har resulteret i stor succes og popularitet hos institutioner som skoler, børnehaver og vuggestuer.

Kolon Total Inventar kommer gerne ud og laver et indretningsforslag, der er designet helt præcis til jeres institution, så det passer med de fysiske forhold og de krav, I har. Kolon Total Inventar har eget inventarsnedkeri på Midtsjælland, hvor de producerer moderne skoleinventar som eksempelvis skabe, bordplader, garderober, inklusionsmøbler, taskeskabe, specialinventar og meget andet, der kan skabe de rette rammer i enhver institution, der har med børn og unge at gøre.

Relateret artikler

Hvilke nederdele findes der?

Hvilke nederdele findes der?

En nederdel er en fantastisk beklædningsgenstand for piger og kvinder. I og med at nederdele findes i så mange forskellige design, stilarter og farver, er der en nederdel for enhver smag samt kropstype. Har du flotte...

læs mere
Er du en ambitiøs leder?

Er du en ambitiøs leder?

Hvis du er en ambitiøs leder, ønsker du sikkert de helt rigtige redskaber til at være en god leder for dem, der er under din ledelse. Ledelse i teorien er en ting, mens ledelse i praksis er en helt anden snak. Mange...

læs mere