Sådan vælger du læsebriller, som komplimenterer dig

Kategori: Mode

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Måske har du lige fundet ud af, at du har brug for læsebriller, eller du bruger dem muligvis allerede, men har ikke fundet dit perfekte match, som udtrykker din personlige stil. Læs videre, og find ud af mere om at vælge læsebriller, som komplimenterer dit skønne ansigt!

Find det rette stel

Når du vælger brillestel er det rigtigt smart at tænke over din ansigtsform, fordi nogle stel komplimenterer din ansigtsform bedre end andre. Her er nogle tips og tricks til, når du vælger brilleform:

  • Oval ansigtsform: Du har en relativ smal pande og hage. Denne ansigtsform er meget alsidig i forhold til stel. Komplementér dit ansigt med firkantede og geometriske briller, som fremhæver dit ansigts balance.
  • Hjerteformet ansigtsform: Dit ansigt er bredest ved panden og snævrer ind langs mod hagen. Du vil se godt ud i forskellige brilleformer, fordi dit ansigt har både runde og kantede linjer. Prøv gerne briller, som er lidt bredere i toppen for at skabe mere balance mellem din pande og hage.
  • Rund ansigtsform: Denne ansigtsform er præget af mange bløde kurver, så det er flot at vælge et stel, som tilføjer lidt kant og vinkel til dit ansigt. Vælg derfor gerne rektangulære briller med et kantet stel.
  • Firkantet ansigtsform: Dit ansigt har kantede linjer og er bredest ved pande og kæbe. Runde eller ovale briller vil se smukke ud på dig, fordi de runder dit ansigt mere af og skaber balance.
  • Trekantet ansigtsform: Den bredeste del af ansigtet er forneden, mens den smalleste er for oven. Det vil klæde dig at bære briller, som er mere dramatiske for oven og mere subtile forneden for at skabe harmoni i ansigtet. Vælg gerne cat eye-briller.

Farvevalg

Få inspiration til farvevalget ved at følge en simpel tommelfingerregel, som tager stilling til din hudtone.

Kig ned på dit håndled, og se på blodårerne. Er de blålige, grønlige, eller har de næsten samme farve som din hud? Hvis dine vener er blå, har du, hvad man kalder en kølig undertone. Er de grønne har du en varm undertone, mens du har en neutral undertone, hvis dine blodårer er næsten samme farve som din hud.

Men hvad betyder alt det? Farver som sort, blålig grå, sølv og magenta komplimenterer kølige undertoner, mens farver som råhvid, camel, kobber, brandbilrød og lys tortoise er skønne for varme undertoner. Hvis du har en neutral undertone, er du så heldig, at du ser fantastisk ud i både kølige og varme nuancer.

Gå din egen vej

Rules are meant to be broken. Forelsker du dig i et par læsebriller, som ifølge rådene ovenfor ikke passer til dig, så vælg dem alligevel. Livet er nemlig for kort til ikke at vælge de briller, du har lyst til at gå med!

Relateret artikler

Hvilke nederdele findes der?

Hvilke nederdele findes der?

En nederdel er en fantastisk beklædningsgenstand for piger og kvinder. I og med at nederdele findes i så mange forskellige design, stilarter og farver, er der en nederdel for enhver smag samt kropstype. Har du flotte...

læs mere
Er du en ambitiøs leder?

Er du en ambitiøs leder?

Hvis du er en ambitiøs leder, ønsker du sikkert de helt rigtige redskaber til at være en god leder for dem, der er under din ledelse. Ledelse i teorien er en ting, mens ledelse i praksis er en helt anden snak. Mange...

læs mere