Tips til at vælge snacks til børn på farten

Kategori: Mad

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Snacktid er altid en udfordring, når du er på farten. Men det er en nødvendighed for travle familier. Selvom at du måske ikke skal køre eller gå langt med dine børn, har du ofte alligevel brug for at give dine børn en snack. Det kan dog være udfordrende at finde de helt rette snacks. Her finder du nogle tips, så du kan vælge de bedste snacks til dine børn, når I er på farten.

  1. Tænk småt: Snacks er ikke et måltid

Snacks på farten er ikke beregnet til at erstatte et nærende måltid. Derfor bør du gå efter små og hurtige ting, der mætter. Du kan eksempelvis vælge fuldkornskiks, nødder, bær, grøntsager, en Semper smoothie eller lignende.

  1. Vælg ikke klistrede ting

Cremede og klistrede snacks er aldrig en god idé på farten. Du bør derfor undgå alt lige fra yoghurt til grød, mos og lignende.

  1. Undgå smuldrende madvarer

Ikke nok med at du ikke bør vælge klistrede produkter, så bør du også undgå smuldrende madvarer. Brød, croissanter, muffins og så videre smuldrer en del. Det vil derfor kræve noget rengøring bagefter, hvis du er på farten i din bil.

  1. Hav altid en nødsnackopbevaring klar

Du er en forælder, der er på farten med små børn: Du ved aldrig, hvilket eventyr der venter lige rundt om hjørnet. Sørg for altid at være forberedt, når det kommer til snacks. Det kan bare være en lille ting såsom en lille pose nødder, en figenstang eller lignende.

Relateret artikler

Sådan får du et fantastisk hotel

Sådan får du et fantastisk hotel

Som hotelejer ved du, at der er en hulens masse at se til, når det kommer til dit hotel. De fleste hotelejere går meget op i, at deres hotelgæster får en rigtig god oplevelse. Som hotelejer ønsker du nemlig, at...

læs mere
Gør noget godt for jeres forhold

Gør noget godt for jeres forhold

Sommetider er det vigtigt, at man i et parforhold sætter tid af til hinanden. Med hverdagens strabadser, arbejde og pligter, kommer forholdet for tit i anden række. Lav en lækker middag til din kæreste En gang imellem...

læs mere
Populære items i sommergarderoben

Populære items i sommergarderoben

Skal du i gang med at opdatere din sommergarderobe? Så er det en fordel, hvis du kender til alle de mest populære items, som du bør have i denne garderobe. Derved kommer du aldrig til at mangle noget, når det er sol og...

læs mere