Tips til at vælge snacks til børn på farten

Kategori: Mad

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Snacktid er altid en udfordring, når du er på farten. Men det er en nødvendighed for travle familier. Selvom at du måske ikke skal køre eller gå langt med dine børn, har du ofte alligevel brug for at give dine børn en snack. Det kan dog være udfordrende at finde de helt rette snacks. Her finder du nogle tips, så du kan vælge de bedste snacks til dine børn, når I er på farten.

  1. Tænk småt: Snacks er ikke et måltid

Snacks på farten er ikke beregnet til at erstatte et nærende måltid. Derfor bør du gå efter små og hurtige ting, der mætter. Du kan eksempelvis vælge fuldkornskiks, nødder, bær, grøntsager, en Semper smoothie eller lignende.

  1. Vælg ikke klistrede ting

Cremede og klistrede snacks er aldrig en god idé på farten. Du bør derfor undgå alt lige fra yoghurt til grød, mos og lignende.

  1. Undgå smuldrende madvarer

Ikke nok med at du ikke bør vælge klistrede produkter, så bør du også undgå smuldrende madvarer. Brød, croissanter, muffins og så videre smuldrer en del. Det vil derfor kræve noget rengøring bagefter, hvis du er på farten i din bil.

  1. Hav altid en nødsnackopbevaring klar

Du er en forælder, der er på farten med små børn: Du ved aldrig, hvilket eventyr der venter lige rundt om hjørnet. Sørg for altid at være forberedt, når det kommer til snacks. Det kan bare være en lille ting såsom en lille pose nødder, en figenstang eller lignende.

Relateret artikler

Kom nemt igennem ulvetimen

Kom nemt igennem ulvetimen

Ulvetimen. Mange forældre frygter det, og få ved, hvordan man tøjler den. Men den rammer, og den rammer hver dag. Det er en hektisk tid, man kommer våd hjem fra arbejdet, børnene er sultne, og der går flere timer, før...

læs mere
Derfor er golf en god ide

Derfor er golf en god ide

Mange forbinder golf med ren og skær hygge, og slet ikke en sportsgren. Men faktisk er golf en sportsgren, som både kan give dig ømme stænger og arme i mange dage efter en god tur på golfbanen. Golf er med andre ord en...

læs mere
Behandling af smerter i muskelvævet

Behandling af smerter i muskelvævet

Med triggerpunkt-terapi kan smerter i muskelvævet både lindres og behandles på en effektiv måde. Det kan være smerter der er opstået efter en længerevarende belastning, men kan også være smerter, der er opstået efter...

læs mere