Vælg den rigtige e-væske til din e-cigaret

Kategori: Personal

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Der kan være mange årsager til at holde med at ryge. En ting kan være fordi det lugter, en anden kan være af sundhedsmæssige årsager. Det er ikke sundt at ryge, og leder du derfor efter et smartere og lidt nemmere alternativ, så skal du se dig om efter en e-cigaret og e væske.

E-væsken i din e-cigaret er den del i cigaretten, som primært bestemmer hvordan din oplevelse med at dampe skal være. Det er også e-væsken der bestemmer smagen og duften, og vælger du at se på det store udvalg hos Elekcig.dk, så findes der et hav at vælge imellem.

 

E-væske med eller uden nikotin

Det er ikke sikkert at du har lyst til at dampe med nikotin, måske er du slet ikke vant til at ryge, og har derfor ikke et umiddelbart behov for at fylde dine lunger op med nikotin. Er du en af de mange som ønsker en e-cigaret uden nikotin, så er der godt nyt med en e-cigaret.

Du kan nemlig selv bestemme indholdet af nikotin, og det betyder at du har mulighed for at vælge nikotinen helt fra.

Vil du derimod gerne dampe med nikotin, så kan du også selv vælge hvor meget nikotin e-væsken i din e-cigaret skal indeholde. Du kan for eksempel vælge mellem forskellige styrker såsom 6, 12, 18 og 20 mg.

Alt i alt er e cigaretter og e væske, en smart måde at ryge på, helt uden at du behøver at bekymre dig om den dårlige nikotin lugt og lugtende askebægre.

Relateret artikler

Hvilke nederdele findes der?

Hvilke nederdele findes der?

En nederdel er en fantastisk beklædningsgenstand for piger og kvinder. I og med at nederdele findes i så mange forskellige design, stilarter og farver, er der en nederdel for enhver smag samt kropstype. Har du flotte...

læs mere
Er du en ambitiøs leder?

Er du en ambitiøs leder?

Hvis du er en ambitiøs leder, ønsker du sikkert de helt rigtige redskaber til at være en god leder for dem, der er under din ledelse. Ledelse i teorien er en ting, mens ledelse i praksis er en helt anden snak. Mange...

læs mere