Drop restauranten og inviter på havefest

Kategori: Personal

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Noget af det jeg elsker højest i hele verden, er at samle en større gruppe af venner for at tage på restaurant. Når propperne flyver, vinen flyder og latteren fylder rummet, ryger al etikette ud til opvaskeren sammen med de beskidte tallerkener fra forretten. Det er kærlighed i en form, der får Emma Gad til at smide taktstokken.

Alligevel har de seneste år gjort det sværere for mig at dyrke lige præcis den hobby. Coronapandemien har lukket restauranter og sendt flere af mine venner ud i arbejdsløshed. Hvad der før var et knudepunkt for vores vennegruppe, blev med et snuptag et fjernt minde.

 

Minder fra barndommen

Her for nyligt rodede jeg igennem nogle fotografier hjemme hos mine forældre. Jeg faldt over et billede fra mit barndomshjem, hvor mine forældre havde inviteret nabolaget over på havefest. Og lige dér tænkte jeg ”Der var den sgu!”.

Den hygge jeg har savnet fra restauranten, har vennerne og jeg aftalt at lave til en madklub. Måske er maden noget værre lort og måske bliver vinen ikke parret ordenligt med kyllingen, men alt det er underordnet, så længe vi i hinandens selskab kan uddele historier.

 

Også i haven

For at fuldende minderne fra mit barndomshjem, har jeg nu købt et stort havemøbelsæt med plads til 12 personer og en lang grill, hvor jeg kan smide en hel pattegris ind. Det bliver grisefest a la grå Danmark, med sangria på billig bag-in-box-vin.

Der er hurtigt gået konkurrence i, hvem der kan lave mad som Gordon Ramsey, og det store våbenkapløb med køkkenudstyr er gået i gang, men jeg har aldrig været mere motiveret til at lære at lave udfordrende mad. Så nu kan restauranterne holde lukket så længe regeringen vil, jeg skal nok klare den derhjemme med mit store havemøbelsæt.

Relateret artikler

Populære items i sommergarderoben

Populære items i sommergarderoben

Skal du i gang med at opdatere din sommergarderobe? Så er det en fordel, hvis du kender til alle de mest populære items, som du bør have i denne garderobe. Derved kommer du aldrig til at mangle noget, når det er sol og...

læs mere
Kom nemt igennem ulvetimen

Kom nemt igennem ulvetimen

Ulvetimen. Mange forældre frygter det, og få ved, hvordan man tøjler den. Men den rammer, og den rammer hver dag. Det er en hektisk tid, man kommer våd hjem fra arbejdet, børnene er sultne, og der går flere timer, før...

læs mere
Derfor er golf en god ide

Derfor er golf en god ide

Mange forbinder golf med ren og skær hygge, og slet ikke en sportsgren. Men faktisk er golf en sportsgren, som både kan give dig ømme stænger og arme i mange dage efter en god tur på golfbanen. Golf er med andre ord en...

læs mere