Hvor skal man spise i Viborg?

Kategori: Mad

Sponsoreret.

Skrevet af: admin

Hvis du mangler et spisested i Viborg, så skal du besøge Nytorv 11, der er en familieejet restaurant, der er kendt for at have byens bedste tapasbrunch.

Der er ikke noget så hyggeligt som at tage på restaurant. En lille af lomme af tid, hvor man bliver serviceret, hvor man nyder lidt ekstra, og hvor der er god plads og tid til se hinanden i øjnene og tale sammen. Hvis du planlægger en date med en veninde, kæreste eller noget tredje i Viborg, så er Nytorv 11 det perfekte sted at tage hen. Her er en dejlig atmosfære, og så har de et fyldigt menukort, hvor der er noget for enhver smag.

Gastro-baren kalder sig selv for et familieforetagende, hvor der er hjerterum og højt til loftet. De er drevne af passion for deres sted og det at give deres gæster en super oplevelse. uanset om du nyder vores mad, vin, øl, kaffe eller en sen godnatdrink.

Nytorv er centret for det gamle Viborg, der er blevet renoveret og lavet til et hyggeligt torv. Før renoveringen var torvet parkeringsplads, mens det i dag er blevet en del af Viborgs identitet på en hel anden måde. I de gamle købmandsgårde ligger Gastro og BAR Nytorv11, og de er blandt andet kendt for at have byens bedste tapas-brunch, og så har de et menukort fyldt med lækker pasta, burgers, steaks og salater, hvor du kan vælge blandt dine favoritretter, og så er der altid en månedens menu, hvis du godt kan lide lidt variation. Læs mere om restaurant Viborg her.

Relateret artikler

Hvilke nederdele findes der?

Hvilke nederdele findes der?

En nederdel er en fantastisk beklædningsgenstand for piger og kvinder. I og med at nederdele findes i så mange forskellige design, stilarter og farver, er der en nederdel for enhver smag samt kropstype. Har du flotte...

læs mere
Er du en ambitiøs leder?

Er du en ambitiøs leder?

Hvis du er en ambitiøs leder, ønsker du sikkert de helt rigtige redskaber til at være en god leder for dem, der er under din ledelse. Ledelse i teorien er en ting, mens ledelse i praksis er en helt anden snak. Mange...

læs mere